Havainnekuva Harjutien Silkki-talosta

Ensimmäinen osuuskuntatalo rakennetaan Harjutielle Louttiin. Talon suunnittelu on käynnistynyt. Alustavat arkkitehtipohjat ja asemapiirros, josta selviää rakennuksen ja autopaikkojen sijoittelu tontille ovat nähtävissä alla.  Pohjapiirroksiin ja asemapiirroksiin voi tulla vielä muutoksia suunnittelun edetessä.

 

Kuva 1.  Asemapiirros

Kuva 2.  Pohjakuva  1. kerros

Kuva 3.  Pohjakuva 2.-7. kerros

 

Hae osuuskunnan jäsenyyttä ja asuntoa nyt!

Mene osoitteeseen www.mestariasunnot.fi/silkki tai tule käymään Mestariasuntojen toimistolla.

Tutustu huolellisesti sivustolta ja tai toimistolta löytyviin asunto-osuuskunta Silkin sääntöihin sekä muihin lomakkeisiin. Täytä lopuksi Silkin jäsen- ja asukasomistajuushakemus sekä asukasomistajaksi hakiessasi vielä asuntohakemus. Toimita allekirjoitetut lomakkeet Mestarisasuntojen toimistoon joko postitse, sähköpostitse tai paikan päälle vietynä. Kick off-tilaisuuden jälkeen teimme vielä tarkennusta jäsensopimukseen kohtaan 4.

Asunto-osuuskunta Silkin jäsenyys edellyttää osuuskunnan hallituksen hyväksyntää sekä sen jälkeen 1000 €:n osuusmaksun suorittamista. Tätä maksua ei palauteta jäsenyyden mahdollisesti päättyessä.

Asunto-osuuskunta Silkin hallitus valitsee asukkaansa asuntohakemusten perusteella. Huoneisto-osuusmaksu 3500 € sekä vakuusmaksu 1500 € maksetaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Nämä maksut palautetaan pois muuttaessa.

Saapuneet jäsen- ja asuntohakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa 9.1.2020.

Hae osuuskunnan jäsenyyttä ja asuntoa!