Haemme palveluneuvojaa

Oletko oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja työskentelet enemmän kuin mielelläsi vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palveluneuvoja!

Etsimme sinua

Me Järvenpään Mestariasunnoilla haemme nyt huippujoukkoomme reipasta palveluneuvojaa määräaikaiseen vanhempainloman sijaisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän asiakaspalvelussamme Järvenpään keskustassa. Tehtävä on kokoaikainen.

Työhösi kuuluvat mm. erilaiset asiakaspalvelun tehtävät sekä toimistotyöt n. 20 ammattilaisesta koostuvassa toimistotiimissämme.

Odotamme sinulta reipasta työskentelyotetta, hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä mestarillista can do -asennetta. Tavoitteemme on, että asiakas saa meiltä onnistuneen palvelukokemuksen. Yrityksenä varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä taitavan tiimin tuen.

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian osoitteeseen if.atnimiotiratsemnull@nenovlis.anin. Viimeinen hakupäivä on 12.4.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuusjohtaja Nina Silvonen puh. 040-922 2020 ja palveluvastaava Tiia Saastamoinen puh. 09-27 983 460.

Järvenpään Mestariasunnot Oy on perustettu vuonna 1995 ja toimimme osana Järvenpään kaupunkikonsernia. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota sekä sujuvaa asumista että toimivia koteja elämän eri vaiheisiin. Mestariasunnot omistaa 58 kiinteistöä, joiden asuntomäärä on 2018 asuntoa.

Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa: Mannilantie 43, 2.kerros, Järvenpää.

Palveluneuvoja keskustelemassa asiakkaan kanssa