Asukastoiminnan ilmoitustaulu

///Asukastoiminnan ilmoitustaulu

Asukastoiminnan ilmoitustaululta voit lukea asukastoiminnan ajankohtaisista asioista.

Ajankohtaisia tapahtumia

212.2019

Asukasaktiivipäivä

Kevään aikana tulemme järjestämään kaikille asukastoimikunnille yhteisen koulutustapahtuman ajankohtaisista asioista.
Asukastoimikuntien puheenjohtajille on jo toimitettu postitse ennakkotietoa asiasta ja myös muille asukastoimikunnan jäsenille jaettavaksi.

Muistathan seurata ajankohtaisia asioita myös www.mestariasunnot.fi tai facebook-sivujemme kautta!

138.2018

Talkooapua Mestariasunnoilta

Syksyn tullessa on taas hyvä aika pitää taloyhtiöissä talkoita, joissa yhdessä puuhastellen laitetaan piha talvikuntoon. Vaikka talkoissa keskitytäänkin pihatöihin ja yhteisten tilojen siivoukseen, on samalla mukava seurustella naapureiden kanssa ja talkoiden jälkeen nauttia talkootarjoilusta.

Mikäli haluat talkoot järjestettäväksi taloyhtiössänne, niin ota yhteyttä Mestariasuntojen asiakaspalveluun. Autamme mielellämme talkoisiin liittyvissä järjestelyissä!

223.2017

Asukastoiminta

Kevään asukaskokoukset, joissa taloyhtiöihin valitaan uudet asukastoimikunnat ja asukashallitusedustajat, ovat käynnistyneet.
Tänä vuonna kokoukset järjestetään alueittain yhteiskokouksina, joissa asukkaat pääsevät samalla vaihtamaan ajatuksia asuinalueiden yhteisistä asioista.
Ensimmäiset kokoukset on jo pidetty ja asukkaat ovat olleet tyytyväisiä uuteen käytäntöön.
Mikäli sinulla on ehdotuksia/ideoita asukastoiminnan kehittämiseksi, niin otathan yhteyttä oman taloyhtiösi isännöitsijään!