Miten mukaan asukastoimintaan?

Oman talosi asukastoimikunnan tiedot löydät taloyhtiösi ilmoitustaululta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on asukastoimintaan liittyviä kysymyksiä tai ideoita. Asiakaspalvelumme neuvoo asiassa mielellään. Asiakaspalvelun yhteystietoihin pääset tästä>

Mitä asukastoiminta on?

Mestariasuntojen kantavana voimana on ammattitaitoisen ja hyvän työotteen omaavan henkilökunnan lisäksi aktiivinen asukastoiminta, joka toimii talokohtaisesta asukastoimikunnasta kaikkia taloja edustavaan asukashallitukseen.

Asukkaamme ovat edustettuna myös Mestariasuntojen hallituksessa, joista kahdeksasta hallitusjäsenestä kaksi on asukkaiden valitsemaa varsinaista jäsentä varajäsenineen.

Asukastoimikunnat ovat järjestäneet erilaisia tapahtumia ja talkoita. Joissakin kiinteistöissä mm. nurmikoiden leikkaus tehdään talkoovoimin.

Syys- ja kevättalkoot ovat oivallinen tapa tutustua myös naapureihin ja nostattaa talon yhteishenkeä uusiin ulottuvuuksiin.

Aktiivinen asukastoiminta tuo myös turvallisuutta asumiseen.

Asukastoiminnasta on erittäin myönteiset kokemukset ja tulevaisuuden näkymät ovat valoisat.

Asukashallitukseen kuuluu 31 jäsentä. Asukashallituksen pressiryhmä tuottaa yhteistyössä Mestariasuntojen kanssa Mestariasukas-lehden, joka on myönteinen näyte asukkaidemme toiminnasta.

Vuorovaikutteinen ja kehittävä keskustelu asukkaittemme ja yhtiön välillä on vilkasta, ja se luo hyvän pohjan parempaan asumiseen.

Organisaatio

Asukkaiden kokous

Kunkin pihapiirin asukkaat valitsevat vuosittain järjestettävässä kokouksessa mm. asukastoimikunnan, joka edustaa asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Asukastoiminnan viralliseen puoleen pääsee parhaiten mukaan osallistumalla vuosittaisiin asukaskokouksiin.

Asukastoimikunta

Asukastoimikunta koostuu asukkaiden kokouksessa valitsemista jäsenistä. Asukastoimikunta edustaa kunkin pihapiirin asukkaita.

Asukashallitus

Jokainen asukastoimikunta valitsee keskuudestaan yhden  jäsenen ja henkilökohtaiset varajäsenen edustamaan pihapiiriä asukashallituksessa. Asukashallituksen roolina on edustaa kaikkien kiinteistöjen asukkaita ja päättää mm. vuokrantarkistuksista vuosittain.

Järvenpään Mestariasunnot Oy:n Hallitus

Asukkaat ovat edustettuna myös Mestariasuntojen hallituksessa.  Asukashallitus valitsee keskuudestaan 2 jäsentä ja henkilökohtaista varajäsentä yhtiön hallitukseen.

Valvoja

Kaikkea toimintaa valvovat Järvenpään Mestariasunnot Oy:n tilintarkastajat.