Vaahterakodin työmaalla on pääsiäisen pyhien aikaan hiljaista, mutta työt ovat edenneet hyvin. Alla ilmakuvakatsaus kohteen rakentamisesta. Ensimmäisen ja toisen kerroksen väliseinätyöt ovat valmiit ja kolmannen kerroksen väliseinät valmistuvat pääsiäisen jälkeen. Runko on pääosin valmis ja alakattotyöt on aloitettu. Vesikattotöistä on tehty 80 %. Ikkuna-asennukset kerroksissa 1, 2, 3 ja 4 ovat valmiit.

Vaahterakoti 27.3.2016

Maalämmön poraustyöt alkavat 29.3.2016. Ilmanvaihtoasennukset ovat ensimmäisen ja toisen kerroksen osalta valmiit, ja kolmatta kerrosta tehdään parahaillaan. Lämmönvaihtoon liittyvät työt ovat pääosin valmiit.

Vaahterakodin työmaa 27.3.2016

Vaahterakoti on huonokuntoisille vanhuksille suunnattu 74 asunnon palvelutalohanke. Asuntojen keskipinta-ala on 46,9 neliömetriä. Rakennus toteutetaan matalaenergiatasoisena. Kohteen lämmityksessä käytetään maalämpöä. Hanke on suunniteltu yhteistyössä kaupungin kanssa ja kaikki asunnot tulevat kaupungin järjestämän ympärivuorokautisen hoivapalvelun piiriin. Rakennus asuntoineen vuokrataan Järvenpään kaupungille. Kohde valmistuu keväällä 2017.

Vaahterakodin työmaa 27.3.2016