Ensimmäinen kohde on suunnitteilla Järvenpäähän.
Lue lisää, miten pääset asukasomistajaksi!

Mestariasunnot on kehittänyt vuokra- ja omistusasumisen välimaastoon asettuvan asunto-osuuskuntamallin. Osuuskunta-asuminen ei sinällään ole uusi asia, malli on käytössä maailmalla ja jonkin verran Suomessakin. Mestariasunnot on kuitenkin halunnut luoda perinteisten asumismuotojen rinnalle yhteiskuntaamme laajemminkin skaalautuvan, sekä aidosti houkuttelevan yleishyödyllisen muodon osuuskunta-asumiselle. Mestariasuntojen mallissa panostetaan elämänlaatuun ja pidetään asumisen kulut kurissa.

Ensimmäinen asunto-osuuskuntakohde on suunnitteilla Järvenpään Harjutielle, aivan keskustan tuntumaan. Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on vuosien 2021-2022 tietämillä.

Kuudella tonnilla asukasomistajaksi

Mestariasuntojen asunto-osuuskuntamalli haluaa kääntää huomion asumisesta elämään ja tarjota asukkaille niin omaan, kuin yhteiseenkin hyvään vievää vaikutusvaltaa.

Asukasomistajaksi pääsy edellyttää vain kuuden tuhannen euron alkuinvestointia. Summa muodostuu 1000€:n osuusmaksusta, 3500€:n asuntoon oikeuttavasta huoneisto-osuudesta sekä 1500€:n vuokravakuudesta. Pois muuttaessa sekä huoneisto-osuus, että vuokravakuus palautetaan osuuskunta- sekä huoneenvuokralain mukaisesti.

Kuvittele elämää ilman asuntolainaa. Mieti pysyvää, kohtuuhintaista asumista, jossa sinulla on vaikutusvaltaa, muttei omistajan velvollisuuksia. Lisää siihen vielä asumisen laatu ja sujuvuus. Silloin jää rahaa ja energiaa elämään. Sitä on osuuskunta-asuminen.

Mestariasuntojen asunto-osuuskunnan asukasomistajana saat tehdä kodistasi näköisesi ja iloita yhteisöstä ympärilläsi. Itsenäisissä osuuskuntataloissa päätösvalta on 100%:sti ja yhdenvertaisesti sen jäsenillä. Saman talon sitoutuneet jäsenet luovat mukavan asuinympäristön sekä hillitsevät yhdessä turhien kulujen syntymistä.

Mestariasuntojen avoin ja ammattimainen hallinto toimii kaikkiin asumiseen liittyvissä kysymyksissä osuuskunnan ja sen asukasomistajien tukena.

Ensimmäinen kohde suunnitteilla Harjutielle

Mestariasuntojen ensimmäinen asunto-osuuskuntakohde on jo suunnitteilla. Kyseessä on Järvenpään keskustan läheisyyteen Harjutielle nouseva kerrostalokohde. Rakentaminen pääsee oletettavasti alkamaan jo ensi vuonna. Kohteen valmistumisajankohta on arviolta vuosien 2021-2022 paikkeilla.

Kesän jälkeen alkusyksystä Mestariasunnot järjestää hankkeen kick off –tilaisuuden, jossa mm. paljastetaan osuuskuntamallin nimi sekä annetaan tarkempia tietoja Harjutien hankkeesta.

Halutessasi voit jo nyt ilmaista alustavan kiinnostuksesi osuuskunta-asumisesta täyttämällä alla olevan lomakkeen. Täyttämällä lomakkeen saat myös ajantasaista tietoa osuuskuntamallin ja sen hankkeiden etenemisestä.

TERVETULOA MUKAAN ASUMISEN UUDELLE AIKAKAUDELLE!

Tutustu myös oheiseen polkuun asukasomistajaksi, vaikutu ja toimi jo tänään.

Mestariasuntojen polku asukasomistajaksi

Jätä yhteystietosi

Alla olevalla lomakkeella voit jättää meille yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut asunto-osuuskuntamalliin liittyen. Mestariasunnot järjestää infotilaisuuksia ja markkinoi uusia asunto-osuuskuntakohteita kesästä 2019 alkaen. Jättämällä yhteystietosi, saat viestejä asiaan liittyen.


    Hyväksymällä vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.