Koronavirustartuntojen välttämiseksi Mestariasunnot noudattaa viranomaisten ohjeita, ja peruu näin ollen kaikki kevään asukaskokoukset. Myös lenkkisaunavuorot on toistaiseksi peruttu. Tiedotamme kokousten uudesta ajankohdasta sekä lenkkisaunavuorojen uudelleen käyttöönotosta poikkeustilanteen päätyttyä.

Poikkeustilanteen ohjeistukset asettavat myös seuraavia muutoksia asiakaspalveluumme:

Toivomme, että mahdolliset yhteydenotot suoritetaan ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jotta asiakaspalvelumme ei ruuhkautuisi, harkitsethan kuitenkin ennen yhteydenottoa, onko asiasi akuutti vai voisiko sen siirtää myöhemmäksi.

Toimistomme asiakaspalvelu on normaalisti auki, mutta ovi on lukossa ja sisään pääsee ovikelloa painamalla. Jos saavut paikan päälle asiakaspalveluumme, muistathan seuraavat varotoimet:

• Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet kodista poistuessasi.
• Älä kättele.
• Vältä turhaa pintojen koskettelua.
• Jos sinulla on tunne, että olet kipeä, ethän tule paikan päälle.

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista poikkeustilanteessa. Kiitos, että huomioit muut ihmiset ja ehkäiset omalla toiminnallasi tartuntojen leviämistä. Pidetään huolta toisistamme!

Mestariasuntojen asiakaspalvelun tavoitat:

Asiakaspalvelu: arkisin klo 9.00-14.00 numerossa (09) 279 8340
Huolto: huollon tavoittaa 24/7 numerosta 050 301 5040
Fax. (09) 279 3719
Sähköposti: if.tonnusairatsemnull@ulevlapsakaisa
Toimisto avoinna: arkisin klo 9.00-14.00
Poikkeuksena kuunvaihde; kuukauden ensimmäinen ja viimeinen arkipäivä palvelemme sekä toimistolla että puhelimitse klo 8.00-16.00.