Järvenpään Mestariasunnot ja Järvenpään kaupunki palkittiin ARA-Asumisen Raivaaja-palkinnolla esimerkillisestä työstä asumisen ja asunto-olojen kehittämisessä Yhdyskuntien uudistaminen 2016-2019 -projektin päätösseminaarissa. ARA myöntää tunnustuspalkinnon kunta- tai vuokrataloyhteisölle esimerkillisestä toiminnasta asunto-olojen ja vanhan asuntokannan kehittämisessä. Muita palkittuja olivat VAV Asunnot Oy ja Vantaan kaupunki.

Järvenpään Mestariasunnot kuuluu maamme johtaviin ARA-vuokra-asuntokannan kehittäjiin. Yhdessä Järvenpään kaupungin kanssa se on kunnostautunut uusissa avauksissa kaupunkiasumisen ja asunto-olojen kehittäjänä.

Järvenpään Mestariasunnot on tehnyt pitkäjänteistä, monipuolista ja suunnitelmallista kehittämistyötä edelläkävijänä. Tästä konkreettisia esimerkkejä ovat Mestariasuntojen toteuttamat Suomen ensimmäiset lähes nollaenergiakerrostalot ja Suomen ensimmäinen Jousenmerkki-kriteerit täyttävä kerrostalo. Se on myös edelläkävijä vuokratalolähtöisen asunto-osuuskunnan kehittäjänä ja toteuttajana sekä erityisryhmien monimuotoisen asumiskorttelin kehittäjänä ja toteuttajana.

Järvenpään kaupungin vuokrataloyhtiö, Mestariasunnot, on tunnustettu, arvostettu ja monella palkinnolla palkittu edelläkävijänä Suomessa. Tunnustuspalkintona Mestariasunnot saivat Kristian Krokforsin grafiikkateoksen ”Talot ja Valot”. Palkinto jaettiin tänä vuonna toisen kerran.