Kerrostalon kalusteasennukset ovat valmiita kolmannessa kerroksessa. Luhtitalon kylpyhuoneiden vesieritys on valmis ja rivitalon maalaustyöt ovat valmistuneet.

Kerrostalossa jatketaan alakattojen tekoa, kylpyhuonekalusteiden asennusta ja parvekekaiteiden asennusta. Seuraavalla viikolla tehdään kaluste- ja laminaattiasennuksia. Luhtitalossa on käynnissä tasoite, laatoitus ja maalaustyöt. Rivitalossa tehdään seinien ja lattioiden laatoitustyöitä sekä kalusteasennuksia. Ensiviikolla tehdään lisäksi julkisivuseinäkkeiden asennustöitä ja piharakennuksia.


Lepolan alueelle rakennetaan uutena mestarikohteena Lepolan Timantti -niminen asuinkortteli, johon kuuluu kolme erillistä rakennusta; kolmikerroksinen kerrostalo, kaksikerroksinen pienkerrostalo ullakkotilalla sekä rivitalo. Rakennukset ovat julkisivuiltaan pääosin hienopestyä väribetonia ja osittain rapattua pintaa.

Lepolan Timantti sijoittuu Lepolan kulttuurimaisemaan osoitteeseen Verstaspihankatu 8. Kohde toteutetaan energiatehokkaana rakennuksena muiden uusien mestarikohteiden tapaan. Keskineliövuokra on edullinen 12,70€/jm2